Welkom op de site van Agneskruiden


Een tuin met biologische kruiden, kruidenthee, plantgoed en meer

Volop voorjaar en bedrijvigheid in onze tuin! Voor bezoek en verkoop van biologisch plantgoed, tuinaarde en zaden zijn we open: elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
Adres Maartensdijk, Dorpsweg 264, postcode 3738CN. Parkeerruimte genoeg.

Kruiden zijn geurig, kleurig en krachtig. De kruidentuin van Agneskruiden in Maartensdijk biedt een reeks aan zuiver biologische kruidenproducten. Het hele jaar door. Er is bijvoorbeeld kruidenthee, kruidenzalf, tinctuur. Alles in verschillende beproefde mixen en soorten, met een eigen smaak en werking.
Bekijk onze producten, bestel per mail info@agneskruiden.nlof bel voor advies, tel 0647608868.
Onze kruidenthee is ook te koop in diverse landwinkels.

Nog tot 6 oktober open

Agnes Kruidentuin is nog open tot en met zaterdag 6 oktober op woensdagmiddag en zaterdag de hele dag tot 16 uur.
U kunt de producten van Agnes via de website blijven bestellen via www.agneskruiden.nl
Te koop biologische kruiden

Kom genieten – van de bijzondere plek

Onze kruidentuin ligt achter in de moestuin van landhuis Eykenstein. Een historische, groene plek waar het heerlijk toeven is in voorjaar, zomer en herfst. Ook voor uw feestje. Kom eens kijken en proef de sfeer. En een glas verse kruidenthee. En ga naar huis met een eigen boeket uit onze biologische pluktuin.Zelf meer leren? – doe mee aan een workshop of word tuinvrijwilliger

Wilt u zelf leren om bijvoorbeeld kruidenzalf te maken? Kom dan naar een van onze workshops en merk hoe leuk het is. Nog meer leren? Als vrijwilliger doet u al doende veel kennis en ervaring op. Ook stagiairs zijn welkom, Agneskruiden is een erkend Aeres-leerbedrijf.Iets voor met je vrienden of uitje met collega’s?

Boek een activiteit op maat. Bijvoorbeeld een leerzame rondleiding, kruidenlezing, een crème of lippenbalsem maken. Met een lunch of high tea erbij.Copyright Agnes Kruiden 2018