Welkom op de site van Agneskruiden


Een tuin met biologische kruiden, kruidenthee, plantgoed en meer.

Adres: Maartensdijk, Dorpsweg 264, postcode 3738CN.

Einde van een mooi seizoen.
Tot begin april 2019 is de tuinwinkel gesloten. De tuin kan alleen nog op afspraak worden bezocht. Bestellingen via de website kan natuurlijk nog altijd.NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Aanstaande vrijdag 14 december staat Agnes Kruiden met al haar producten op de duurzame Dorpsmarkt in de Bilt. Precies 1 jaar geleden werd de eerste Dorpsmarkt officieel geopend. Een jaar later is het dé plek voor het verkrijgen van heerlijke en eerlijke producten van lokale (voedsel)-producenten!Er is een groot assortiment waar u van 3 uur ’s middags tot 8 uur ’s avonds van kunt genieten.
Heel veel mooie streekproducten, groenten, honing, biologisch rundvlees, brood, Indonesische hapjes, olijfolie en azijn, bonbons, siropen, kruidenthee, en kruidenproducten zoals tincturen en zalf, kaarsen, bijenwaskaarsen, handgemaakte kaarten, viltontwerpen, gebreide artikelen, enz.

Er is genoeg te eten, lekkere hapjes, live muziek en vermaak.
Rond een warm vuur kun je luisteren naar de verhalenverteller.
Om 17.30 uur is er prachtige muziek door het koor With Pleasure.
En verderop naast de Dorpsmarkt zijn er allerlei sfeervolle activiteiten en belevenissen: maak een schimmenspel bij Bonbon Margo (15.30-20.00 uur) of luister naar Sophie’s Voice bij Kunst & Licht (19.30 en 20.30 uur)!
Kijk voor alle duurzame deelnemers op www.biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt. De markt is op vrijdag 14 december van 15.00 tot 20.00 uur. Adres het Dorpsplein in De Bilt (kruising Dorpsstraat en Burgemeester de Withstraat).

Ik hoop velen van u aanstaande vrijdag te zien voor de laatste keer in 2018!

En anders tot volgend jaar: een jubileumjaar want Agnes Kruiden viert dan haar 10-jarig bestaan.
Op
zaterdag 6 april gaat de winkel in de tuin weer open. Tot die tijd kunt u voor kruidenthee en andere producten van Agnes Kruiden terecht op de website. Daar ziet u waar de thee te koop is en via de website kunt u ook andere producten bestellen.

Ik wens u een fijne kerstperiode en een gelukkig en gezond 2019.

Kruiden zijn geurig, kleurig en krachtig. De kruidentuin van Agneskruiden in Maartensdijk biedt een reeks aan zuiver biologische kruidenproducten. Het hele jaar door. Er is bijvoorbeeld kruidenthee, kruidenzalf, tinctuur. Alles in verschillende beproefde mixen en soorten, met een eigen smaak en werking.
Bekijk onze producten, bestel per mail info@agneskruiden.nlof bel voor advies, tel 0647608868.
Onze kruidenthee is ook te koop in diverse landwinkels.

Nog tot 6 oktober open

Agnes Kruidentuin en de tuinwinkel is tot begin april gesloten. De tuin kan alleen nog op afspraak worden bezocht.
U kunt de producten van Agnes via de website blijven bestellen via www.agneskruiden.nl
Te koop biologische kruiden

Kom genieten – van de bijzondere plek

Onze kruidentuin ligt achter in de moestuin van landhuis Eykenstein. Een historische, groene plek waar het heerlijk toeven is in voorjaar, zomer en herfst. Ook voor uw feestje. Kom eens kijken en proef de sfeer. En een glas verse kruidenthee. En ga naar huis met een eigen boeket uit onze biologische pluktuin.Zelf meer leren? – doe mee aan een workshop of word tuinvrijwilliger

Wilt u zelf leren om bijvoorbeeld kruidenzalf te maken? Kom dan naar een van onze workshops en merk hoe leuk het is. Nog meer leren? Als vrijwilliger doet u al doende veel kennis en ervaring op. Ook stagiairs zijn welkom, Agneskruiden is een erkend Aeres-leerbedrijf.Iets voor met je vrienden of uitje met collega’s?

Boek een activiteit op maat. Bijvoorbeeld een leerzame rondleiding, kruidenlezing, een crème of lippenbalsem maken. Met een lunch of high tea erbij.Copyright Agnes Kruiden 2018